marți, 25 octombrie 2016

Reintineriti-va buzele prin tatuarea semipermanenta a conturului - INTERVIU

V-ati saturat sa mancati/beti cu grija pentru a nu ramane fara ruj? Vreti sa va pastrati conturul buzelor intact si sa scapati de stresul retusurilor permanente? Daca nu sunteti adepta rujurilor semipermanente, e bine sa stiti ca in ultima vreme din ce in ce mai multe doamne prefera tatuarea buzelor prin micropigmentare. In acest fel sunt aranjate si gata de plecare in orice moment din zi si din noapte. Margareta Mihai, reprezentanta Salonului Vic Mar, din Bucuresti, mi-a spus mai multe despre aceasta procedura.
 
- Randul trecut ne-ati vorbit despre cum putem avea sprancene frumoase, fara efort, pentru o perioada de circa un an. Am inteles ca exista solutii si pentru ingrijirea buzelor. Ne povestiti, va rog?

joi, 13 octombrie 2016

Aflati cum va puteti face acasa analizele medicale

In conditiile in care tot mai multi romani amana efectuarea analizelor uzuale sub pretext ca  „nu au timp de pierdut sa stea la coada”, iar incidenta bolilor grave este din ce in ce mai mare, specialistii trag un nou semnal de alarma cu privire la preventie. Insa exista o veste buna pentru romanii care nu sunt prieteni cu doctorii. O companie medicala din Germania, cu o experienta de peste 190 de ani in domeniu, a lansat in Romania opt teste extrem de importante pe care oamenii le pot face in confortul propriei case. Se pot testa singuri pentru a afla daca au colesterolul crescut, daca sunt alergici, anemici, intoleranti la gluten sau daca au Helicobacter pylori si se vor adresa medicului doar daca rezultatele testelor indica acest lucru.

"Testele au acuratete medicala de peste 94%"

Cand visurile iti pun viata in pericol vs Hiperstimularea ovariana, asociata cu decesul

Lucrurile ar trebui sa fie simple, si totusi soarta se incapataneaza uneori sa le faca atat de complicate... Daca la unii copiii apar pe neasteptate, din joaca sau din iresponsabilitate, altii muncesc din greu pentru ai avea si chiar isi pun viata in pericol.
Medicina a evoluat mult si se gaseste o solutie pentru aproape orice problema. Insa putini dintre voi stiu ca fiecare pastila pe care o luati pentru a trata un simptom cauzeaza alta problema, si tot asa. Practic intrati intr-un cerc vicios din care se iese cu greu.

duminică, 9 octombrie 2016

Access Bars te invata sa pui intrebari universului si sa te regasesti

Cu ajutorul metodei Access Bars, prin accesarea unor puncte de la nivelul capului se începe eliberarea unor energii blocate în structurile corpului (energii care afectează atât latura emoțională, cât și pe cea spirituală și/sau fizică).
Valentina Taulescu, terapeut facilitator Access Bars la Centrul Shakti povestește mai multe pe această temă.

- Valentina, cum ai caracteriza Access Bars în doar câteva cuvinte?
- Bars este o tehnică de eliberare a blocajelor emoționale, mentale și fizice, care te ajută să transformi în bine tot ceea ce vrei să schimbi în viața ta. Este o posibilitate de accesare și transformare a conștiinței, care facilitează dezvoltarea unui nivel mai înalt de conștiință. Această tehnică stimulează capacitatea fiecărei persoane de a-și adresa întrebări referitor la ceea ce credea că știe/nu știe, întrebări legate de punctele de vedere în care persistă, precum și referitoare la prejudecățile pe care le are. Astfel reușește să deschidă noi posibilități pentru ea, spre o viață care poate oferi mult mai mult decât îndrăznește să creadă sau să spere. Ceva de genul: cum ai fi dacă ai fi tu?

joi, 6 octombrie 2016

Ovitrelle (in abdomen) sau Pregnyl (in fesa)

Injectia cu Ovitrelle, la fel ca cea cu Pregnyl, are rolul de a matura foliculii ovarieni si de a ajuta la eliberarea ovocitelor. Se recomanda in special femeilor care urmeaza tratament de inhibare/stimulare ovariana in vederea unei proceduri de reproducere umana asistata, dar si doamnelor cu anovulatie sau care produc rar ovule (oligo-ovulatie).

Tratamentul e recomandat sa se faca sub stricta supraveghere a unui medic. In caz de FIV (fertilizare in vitro), spre exemplu, aceasta se face dupa o zi de la finalizarea inhibitorilor (spre ex. Diphereline) si cu 36 de ore inainte de punctia ovariana.