marți, 25 octombrie 2016

Reintineriti-va buzele prin tatuarea semipermanenta a conturului - INTERVIU

V-ati saturat sa mancati/beti cu grija pentru a nu ramane fara ruj? Vreti sa va pastrati conturul buzelor intact si sa scapati de stresul retusurilor permanente? Daca nu sunteti adepta rujurilor semipermanente, e bine sa stiti ca in ultima vreme din ce in ce mai multe doamne prefera tatuarea buzelor prin micropigmentare. In acest fel sunt aranjate si gata de plecare in orice moment din zi si din noapte. Margareta Mihai, reprezentanta Salonului Vic Mar, din Bucuresti, mi-a spus mai multe despre aceasta procedura.
 
- Randul trecut ne-ati vorbit despre cum putem avea sprancene frumoase, fara efort, pentru o perioada de circa un an. Am inteles ca exista solutii si pentru ingrijirea buzelor. Ne povestiti, va rog?

- Intr-adevar, in ultima perioada din ce in ce mai multe doamne opteaza si pentru conturul buzelor prin micropigmentare. Fiecare alege culoarea dorita, care poate fi mai mai pala, deci mai naturala, sau mai intensa. De obicei apeleaza la aceasta procedura femeile care doresc o usoara marire a buzelor sau cele care au un contur asimetric si vor ca machiajul sa fie unul corect si profesionist in fiecare zi. Fiindca odata facuta procedura, rezultatul este valabil tot in jur de un an – un an si jumatate, la fel ca in cazul micropigmentarii sprancenelor. Am intalnit insa si situatii in care doamnele, desi aveau buze perfecte, au optat pentru tatuarea lor pentru a scurta intervalul zilnic de machiaj.
- Totusi, exista o categorie de persoane careia recomandati tehnica mai mult decat la restul clientilor?
- Teoretic, se recomanda celor care au buzele atat de subtiri sau decolorate incat nu se vad, persoanelor ale caror colturi sunt decolorate sau/si nu au o terminatie vizibila, doamnelor care nu au o forma clara, bine definita a buzelor, cand centrul buzei este „deplasat” spre stanga/dreapta, cand buza de sus este mult mai groasa sau mult mai subtire decat cea de jos.
 
- Se poate opta doar pentru conturare?
- Sunt persoane care vor doar contur si persoane care doresc colorarea totala a buzelor. Oricum, in momentul in care ai conturat o buza apare imediat senzatia de marire. Sunt doamne cu buze subtiri la care se vede imediat efectul dupa conturare. In ambele cazuri (contur, colorare totala) se folosesc pigmenti cosmetici, care se introduc in straturile superioare ale pielii printr-o tehnica speciala. Interventia este extrem de "subtila" si nu lasa niciun fel de semn.
- Cu siguranta cititoarele se intreaba daca se mai poate folosi ruj peste tatuaj?
- Nu au de ce sa isi faca griji. Daca intr-o zi vor sa se dea cu o culoare anume de ruj, nu-i problema. Tatuarea buzelor nu influenteaza acest aspect, deoarce pigmentul se afla sub piele. Insa ideea e ca, apeland la aceasta procedura, buzele lor arata tot timpul bine. Iar cand vor sa le faca si mai frumoase si mai senzuale decat de obicei e suficient sa aplice un glos si vor obtine un efect uimitor.
 
- Cam cat timp dureaza procesul de tatuare?
- Procedura de micropigmentare a buzelor poate dura intre una si trei ore. Aceasta depinde de complexitatea lucrarii: doar contur, contur plus marire de volum, pigmentare totala.
- Ce simte persoana in momentul tatuarii?
- Procedura este nedureroasa, intrucat se folosesc creme anestezice. In plus, siguranta este garantata de utilizarea de ace sigiliate si de pigmenti de cea mai buna calitate, produsele fiind testate dermatologic.
- Anestezicul isi face efectul tot in jumatate de ora, ca in cazul tatuarii sprancenelor?
- Da. Se sta jumatate de ora, apoi se incepe proiectul. Mai intai se traseaza forma dorita cu un creion rosu, apoi se incepe umplerea.
 
- Cum arata aparatul pe care il folositi la tatuat? Sunt persoane care iubesc tatuajele, dar nu isi fac de teama durerii.
- Aparatul arata ca un pix. Insa este un dispozitiv special conceput pentru cosmetica, mai finut decat cel folosit la tatuajul clasic. In ceea ce priveste substantele folosite, acestea sunt naturale, nu toxice.
- Care sunt avantajele folosirii tehnicii de micropigmentare a buzelor, comparativ cu folosirea rujului?
- Avantajele sunt multiple. In primul rand ca nu mai exista neregularitati sau discontinuitati in colorarea buzelor si desenarea conturului. De asemenea, rujul nu se mai intinde si nici nu mai exista riscul sa fie "mancat", prin urmare dispar si urmele lasate pe pahare, cani, obrajii copiilor. Un alt mare atu este ca doamnele pot merge linistite la piscina si nu mai risca sa faca alergii din cauza la cosmeticelor. Pentru femeile mai in varsta e un lucru extraordinar, intrucat cu trecerea anilor buzele nu mai au aceeasi elasticitate, isi pierd din culoare si se invinetesc, iar in urma procedurii practic intineresc.
 
Persoanele cu herpes trebuie sa ia intai tratament
- Exista contraindicatii? Ce categorii de persoane nu au voie sa se bucure de efectele acestei proceduri?
- Persoanele cu boli de piele, gen psoriazis. In plus, cele care au avut herpes trebuie sa ia cu trei zile inainte niste pastilute, ca sa previna reactivarea herpesului dupa procedura de micropigmentare.
- Dupa micropigmentare se poate aplica in mod norma crema hidratanta de zi pe fata?
- Desigur, aceasta se poate da fara probleme pe toata fata. Insa procedura merita, rezultatele sunt intr-adevar spectaculoase. Noi facem mereu poza clientei inainte si dupa si postam ocazional pe pagina Vic Mar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu