duminică, 28 februarie 2016

La Therme, baile care te fac sa uiti de stresul din Bucuresti

Situate la o aruncatura de bat de Bucuresti (in Balotesti, in apropiere de aeroportul Otopeni), baile cu ape termale merita toti banii.
Am fost deja de 2 ori, si pot spune ca, in ciuda asteptarilor noastre, in weekend este chiar mai liber decat in timpul saptamanii (seara).
Nu stiu daca acest lucru se datoreaza pretului putin mai ridicat sau faptului ca toti cred ca e mai agomerat sambata si duminica si astfel renunta la ideea de a mai merge, rezervandu-si pentru asta o zi de luni pana joi.
Pe langa apa calda, peisajul mirific (cu orhidee si palmieri), saune si jacuzzi, un lucru foarte interesant mi se pare modul de taxare.
Hainele si obiectele personale raman incuiate in vestiar, iar oamenii pastreaza la purtator doar prosopul si ceasul de la mana (primit la intrare), cu care pot trece dintr-o zona intra-alta si pe care il pot folosi la plati. Pe el se strang astfel bauturile si mancarurile consumate, iar la final se scaneaza ceasul si nota de plata este servita...
Despre zona special conceputa pentru adulti nici nu exista cuvinte suficiente de lauda. Si nu... NU am nimic cu copiii (care au spatiu suficient in zona Galaxy), doar ca, din cand in cand, chiar si parintii au nevoie sa se relaxeze, in adevaratul sens al cuvantului. Iar la The Palm/Elysium este locul ideal.
Asadar: rasfat si balaceala! Abia astept sa ma intorc...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu