luni, 6 iunie 2016

A fost conceputa masina cu 2 viteze, special pentru orasele aglomerate

Tinand cont de aglomeratia in trafic din marile orase, un inventator american a conceput un model de masina cu 2 viteze, special pentru oras, care sa consume la jumatate fata de modelele clasice. In plus, autoturismul are o latime mult mai mica fata de ceea ce exista acum pe piata, astfel ca utilizatorii nu vor economisi doar combustibil, ci si timp.

Masina se va strecura pe trotuar acolo unde este posibil, iar unde situatia nu permite acest lucru puteti apasa butonul de decolare. Atentie insa: trebuie sa va tineti bine, fiindca mijlocul de transport
se ridica imediat la 2 metri deasupra solului si revine pe sosea in cea mai apropiata intersectie, evitand astfel sa mai stati de 10-15 ori la acelasi semafor si sa parcurgeti 5 statii de tranvai intr-o ora si jumatate, intarziind la serviciu atunci cand aveti o intalnire mai importanta.

In plus, un alt avantaj al acestei masini (nu-i valabil pentru pasionatii de masini automate, ci doar pentru iubitorii schimbatorului de viteza) este faptul ca nu se mai uzeaza cutia de viteze atat de mult. Practic, veti folosi vitezele aproximativ in egala masura, fara sa mai aveti surprize ca a inceput sa scartaie ambreiajul sau ca uitati unde este viteza a 5-a. Oricum in Bucuresti nu aveti nevoie de ea.
Sper ca in curand sa fie adusa si in Bucuresti. Poate la aceasta solutie se gandeau si edilii cand au promis ca vor decongestiona traficul in Capitala. Doamne ajuta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu