vineri, 17 octombrie 2014

Un FIV GRATUIT pe lună până la 31 decembrie



În lipsa unei subvenționări din partea statului, tratamentele pentru infertilitate pot fi inaccesibile pentru cuplurile fără posibilități materiale.
Wellborn, primul spital din România specializat în fertilitate și medicină materno-fetală, a reluat programul „Un FIV gratuit pe lună”, în cadrul căreia cuplurile cu venituri reduse care se confruntă cu probleme de infertilitate pot beneficia de o procedură de fertilizare in vitro gratuită. Acesta se va desfășura lunar, până la 31 decembrie 2014.

„Un FIV gratuit pe lună înseamnă un mesaj de speranță, o confirmare a poziției noastre de medici Alături de celelalte programe interne ale Clinicilor Wellborn, acest program al departamentului de Reproducere Umană Asistată , ÎNCEARCĂ SĂ AJUTE!”,  afirmă Dr. Silviu Predoi, Director General al Rețelei Medicale Wellborn.

Pentru a beneficia de gratuitatea procedurilor de fertilizare in vitro pacienții pot solicita formularul de înscriere la adresa de email: informatii@wellborn.ro.  Cuplurile trebuie să fie evaluate ca fiind cazuri sociale de către comisia de sterilitate, urmând ca lunar să fie ales un cuplu pentru a efectua procedura în mod gratuit.
Succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu