luni, 4 ianuarie 2016

An nou, sperante noi

       La fiecare inceput de an suntem obisnuiti sa facem planuri si promisiuni, sa ne punem dorinte si sa visam cu ochii deschisi. Si asta e minunat, fiindca sperantele ne tin in viata, ne fac mai optimisti si ne dau puterea sa luptam zi de zi pentru ceea ce ne dorim. Insa inainte de a va face o lista interminabila cu obiective pentru 2016, mai bine luati-va un ragaz de jumatate de ora, o foaie si un pix.
       Retrageti-va in linistea camerei voastre si deschideti-va sufletul. Incercati sa vedeti ce va doriti cu adevarat din acea interminabila lista si sa faceti un top cu 5, maxim 10 obiective mari pentru anul viitor. Odata scrise, acestea vi se vor intipari mai bine in minte. Lasati lista la indemana si nu uitati sa o recititi la finalul fiecarei luni, sau chiar saptamani, sa vedeti in ce stadiu va aflati cu lucrarile. Ce decizii ati luat pentru a va atinge obiectivele, ce mai ramane de facut si asa mai departe.
       Daca nu va faceti un plan de la inceput, pe care sa-l respectati si revizuiti la nevoie, va veti trezi la finalul anului, cand veti trage linie, ca multe lucruri au ramas neterminate. Daca nu ma credeti pe cuvant, amintiti-va ce va propuseserati pentru 2015 si nu ati reusit sa realizati. Asa-i ca v-ati simtiti putin frustrati la final de an? De aceea e indicat sa respectati planul. Si, desigur, sa actionati si in functie de ce va dicteaza inima. Instinctul nu da gres. Chiar daca pe moment pare ca luati o decizie gresita, pe termen lung se va dovedi ca va fi cea mai buna. Invatati sa va ascultati interiorul si sa actionati in consecinta! Doar asa veti fi fericiti!
       La multi ani sanatosi, cu putere de munca, dragoste si putin noroc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu