duminică, 20 martie 2016

Familia Franga a pierdut un copil... Ajutati-o sa-l salveze pe al 2-lea

Un copil mort, al doilea bolnav. Drama familiei Franga m-a trimis cu gandul la vorbele unui preot intelept: "Daca te rogi si insisti sa ai copii cu orice chip, Dumnezeu ti-i da si fara sa fie in planul Lui, dar nu te vei bucura de ei". Sper sa nu fie cazul acestei familii.
Sper ca, pana la urma, micuta Maria sa aiba parte de un tratament potrivit, care sa le redea speranta si linistea parintilor. Cu totii avem dreptul la viata, la sanatate, la liniste.

Iata insa mai multe despre povestea familiei si cum ii puteti ajuta pe parintii indurerati.

La doar un an dupa ce si-au inmormantat primul copil, parintii Mariei traiesc iarasi clipe dramatice. Medicii le-au spus ca Maria, al doilea lor copil, care sufera de paralizie cerebrala, are nevoie de o noua interventie cu celule stem.


Copila, in varsta de 12 ani, nu poate vorbi, merge foarte greu, ajutata de ghetele ortopedice si nici macar nu poate sa mestece mancarea. Mai mult decat atat, exista momente, in timp ce doarme, cand intra intr-o starea asemanatoare comei, care ii poate pune viata in pericol. Parintii au mers pe la toti medicii, in incercarea lor disperata de a-i oferi Mariei o viata cat de cat aproape de una normala. Au mers chiar si pana in China, unde fetita a primit implanturi de celule stem, cu ajutorul carora a inregistrat progrese destul de mari.
Pentru a spune „Mama!”, pentru a mesteca sau a putea merge singura la toaleta, Maria are nevoie de alt implant cu celule stem, interventie care se poate face numai la Clinica “Better Being” din Bangkok (Thailanda), insa familia nu mai are cu ce sa le mai plateasca.
In sprijinul familei Franga a venit Asociatia “Salveaza o inima”, care a demarat de urgenta campania de strangere de fonduri, pe platforma https://salveazaoinima.ro/campaigns/maria-fraga/, unde oamenii cu suflet pot dona cu ajutorul unui card de credit sau prin Paypal. Totodata, pot dona si prin SMS, suma de 2 Euro, la 8832, cu textul “Maria”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu