duminică, 20 martie 2016

LIBER la testari GRATUITE pentru TBC

De luni pana joi, mai exact in perioada 21-25 martie 2016, bucurestenii, dar si ceilalti romani care se afla in tranzit prin Capitala pot beneficia de testari gratuite pentru TBC.

De ce?
Fiindca pe 24 martie este ziua mondiala a Tuberculozei.
Fiindca se sarbatoresc  134 de ani de la descoperirea bacililui TBC de catre savantul german Roberth Koch (premiat Nobel), data care coincide cu World TB Day.

Cum?
Spirometrie, Smokerlyzer, Pulsoximetrie, TA, Consiliere STOP FUMAT.


Unde?
Facultatea de Sociologie, Bd. Schitu Magureanu nr. 9.

Cand?
Luni, 21 martie- vineri, 25 martie 2016, intre orele 10-16.00.
Cine?

Evenimentul este organizat de Asociatia Romana a Bolnavilor TBC, in parteneriat cu Institutul de Pneumologie Marius Nasta, Societatea Romana de Pneumologie, Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala a Universitatii Bucuresti‎ si, nu in ultimul rand, European Lung Foundation (UK).

Saptamana testarii respiratorii se va incheia vineri, cu o conferinta de presa la care vor fi invitati medici, fosti pacienti, voluntari, colaboratori din strainatate (SUA, Germania, Rusia, UK, sa). La conferinta vor fi atinse subiecte incitante si de actualitate (diagnosticul si tratamentul TBC, stigmatizarea pacientilor, migratia si impactul TBC in Europa, formele rezistente la tratament, cum ne protejam de tuberculoza in era globalizarii, etc.) insa pana voi reveni cu noutati asigurati-va ca ajungeti sa va testati. Profitati ca e gratuit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu