marți, 22 martie 2016

Intreaba-l pe Doctor Oz ce vrei tu! Pe 25 mai vei primi raspunsul personal, la Sala Palatului

De ceva vreme, presa din Romania anunta cu surle si trambite sosirea lui Doctor Oz la Bucuresti. Celebrul prezentator tv, ale carui emisiuni le puteti urmari aici, este indragit de romani pentru sfaturile pretioase pe care le ofera publicului.

Cine nu a intrat macar o data pe internet sa caute solutii pentru detoxifiere, ponturi pentru un stil de viata sanatos si informatii despre preventia a diverse boli si n-a dat, absolut intamplator, peste un articol cu trimitere la Doctor Oz?! Acesta este cu atat mai credibil cu cat ofera sfaturile in calitate de medic, dar si de pacient care a luptat cu boala si a invins.
Putini stiu ca specialistul a aflat ca este bolnav de cancer chiar intr-una dintre emisiunile: "The Dr. Oz Show", cand s-a hotarat sa faca o colonoscopie in direct. Cu acea ocazie a descoperit ca are un polip precanceros, pe care astfel l-a putut indeparta la timp

Chirurg, autor de carti, tata pentru 4 copii si sot exemplar, prezentatorul in varsta de 55 de ani va pune intreaga sa experienta la dispozitie. Daca aveti o roblema la care simtiti ca nu mai gasiti rezolvare sau doriti pur si simplu un sfat avizat ii puteti adresa o intrebare prin plaforma instalata pe siteul dedicate venirii sale in tara: droz.ro. Pe 25 mai, daca mergeti sa-l vedeti la Sala Palatului, din Capitala, veti primi raspunsul personal. Pentru asta, nu uitati insa sa va rezervati un loc inca de pe acum. Iar daca vreti sa va bucurati mai mult de atentia sa e bine sa stiti ca puteti rezerva si un bilet pentru a lua masa impreuna. In ce conditii se va intampla asta nu va pot spune decat organizatorii evenimentului, pe care ii puteti gasi pe acelasi site. Pana atunci insa, sa ne bucuram de sfaturile date de specialist de la distanta.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu