marți, 29 martie 2016

"La trenulete" berea vine in ultimul vagon

In Bucuresti sunt multe localuri dragute, dar din pacate prea putine starnesc si entuziasmul copiilor si ii determina sa stea cuminti, astfel ca parintii sa poata vorbi linistiti cu prietenii. La recomandarea unui coleg, am incercat un local foarte simpatic, unde comanda si nota de plata se dau "in joaca", iar berea si sucul sunt trimise la masa cu trenul, de obicei in ultimul vagon.
Nu este o gluma.

Pe masa  se gasesc carti micute si colorate, ca de joc. Le "amesteci" rapid, ii dai jucatorului din dreapta o mana, sa-si aleaga ceva, apoi va pregatiti sa dati comanda. Inainte de a apasa pe butonul verde, pentru a chema locomotiva, nu uitati sa perforati cartea de joc in dreptul produsului ales, bifand cu aceasta ocazie si cantitatea.

Odata ajunsa locomotiva la gara voastra (noi am fost cazati la Comarnic), puneti cartonasele in ea si dati comanda de plecare. Aceasta  pleaca la bar, iar in scurt timp va sosi trenuletul cu bauturile. De obicei, berea vine triumfatoare in ultimul vagon, iar ici si dincolo puteti zari, pe sine, trenulete care transporta coctailuri, freshuri si ceaiuri cu arome imbietoare. Va veti amuza cand veti vedea trenuletele stand ordonat la semafor, dar trebuie urmat exemplul lor. In drumul spre baie, inainte de a trece calea ferata, asigurati-va ca nu vine nimic din stanga sau din dreapta, abia apoi urcati scarile, cu pas grabit, pentru a nu provoca un accident.
La final, nota de plata va veni tot cu locomotiva, dar atmosfera este atat de placuta "La trenulete", incat parca iti doresti sa te joci si tu cu ele, mai ceva ca un copil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu