miercuri, 30 martie 2016

Participa la spectacol (25 lei) si ajuta un copil sa mearga la cursuri

In conditiile in care presa (in special cea televizata) promoveaza aproape in exclusivitate non-valorile, amintindu-si rar de sectiunea cultura, evenimentele organizate pe aceasta tema, desi sunt rare, nu pot decat sa ma bucure.

Un astfel de eveniment, care nu este doar cultural, ci si caritabil, va avea loc la 5 aprilie 2016 (ora 19.00), la Teatrul National de Opera si Balet “Oleg Danovski”, din Constanta.
Spectacolul Hades si Persefona, o legenda despre tenebre si lumina”, este organizat de Facultatea de arte din cadrul Universitatii “Ovidius”, in parteneriat cu Asociatia “Constanta mai frumoasa”.

Organizatie non-guvernamentala, apolitica si non-profit, Asociatia "Constanta mai Frumoasa", infiintata in anul 2015, are ca obiectiv principal romovarea culturii, istoriei, artei, traditiilor, sportului si turismului din judet, plus derularea unor activitati de educatie culturala si moral-civica in comunitate. Mai mult, Asociatia isi propune organizarea unor evenimente pe temele respective, precum si derularea unor proiecte pentru protectia minoritatilor si copiilor, persoanelor defavorizate si marginalizate.

Spectacolul organizat la 5 aprilie va fi unul caritabil, banii stransi in urma vanzarii biletelor vor ajunge la copiii din centrele de plasament din Municipiul Constanta, care vor beneficia de cursuri de arta gratuite.
Biletele au pretul de 25 de lei si pot fi achizitionate de la Libraria Carturesti din incinta City Mall si Maritimo, de la Magazinul Pictor (Tomis Mall - parter), de la Pravalia Cu Carti ( Str. Stefan cel Mare nr. 31) si de la Teatrul National de Opera si Balet "Oleg Danovski" Constanta.
Participand la aceasta piesa veti bucura nu doar sufletul vostru, ci multe sufletele nevinovate, condamnate la suferinta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu