luni, 16 mai 2016

Băutura nelipsită din meniul lui Doctor Oz: ceaiul verde


Băutura care nu lipsește din meniul zilnic al lui Doctor Oz este... ceaiul verde. De când optează celebrul prezentator pentru această licoare magică sau ce efecte a avut consumul zilnic asupra lui puteți afla la 25 mai 2016, în cadrul evenimentului "Meet Dr. Oz, Take your life to the next level", ce va avea loc în București (detalii: Droz.ro).
Până atunci, însă, iată câteva beneficii ale ceaiului verde.

Bogat în antioxidanți, ceaiul verde favorizează arderea grăsimilor. Substanțele active conținute de ceai stimuează metabolismul și limitează absorbția lipidelor din stomac și intestin. Așadar, consumând circa patru-cinci cești cu ceai verde pe zi, neîndulcit, veți arde caloriile mult mai repede decât dacă ați ține o dietă strictă, mai ales că acesta combate pofta de alimente nepermise.
Produsul conține și o cantitate mică de cafeină, un alcaloid care energizează organismul. Mai mult, ceaiul verde ascute mintea, crește capacitatea de concentrare și de reacție și elimină oboseala.

Atenție!
Ceaiul verde nu trebuie să fie consumat de către persoanele care au carență severă de fier. În plus, este contraindicat și femeilor însărcinate, care au o nevoie crescută de fier.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu